вторник, 26 януари 2010 г.

„Живота в Добрич през погледа на младите хора” - фотоизложба

Сдружение „Международен институт по мениджмънт” с подкрепата на Висше училище „Международен колеж” и Художествена галерия - Добрич организират фотоизложба на тема „Живота в Добрич през погледа на младите хора”. Откриването й ще се състои на 27 януари 2010 г. от 17:00 ч. в Художествена галерия град Добрич.
Изложбата се организира като част от дейностите по проект „Училището днес: модерна работилница за млади таланти”, финансиран от Европейския социален фонд и Република България по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.
Представените снимки са дело на млади фотографи от Профилирана гимназия по туризъм и предприемачество "Райко Цончев", Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски", Природо-математическа гимназия "Иван Вазов", Хуманитарна гимназия "Св. Св. Кирил и Методий", СОУ "П.Р. Славейков" и СОУ "Димитър Талев". Всички те са представители на Клуб „Дигитална фотография и видеооператорство” и от началото на учебната година се учат да отразяват различните аспекти на живота чрез способите на дигиталната фотография.
Представянето на изложбата е следствие на проведен в началото на годината фотоконкурс сред членовете на клуба, чиято цел е да стимулира творческата сетивност и провокира гражданската чувствителност и активност на младите хора към случващото се в град Добрич. Снимките са подбрани от преподавателите на клуба Любен Желязков и Стефан Стефанов, а оценката на най-добрата фотография ще се осъществи чрез гласуване от всички посетители на изложбата. За победителя в конкурса организаторите са предвидили и материална награда, която ще бъде връчена при закриването на изложбата на 05 февруари 2010 г.





Няма коментари:

Публикуване на коментар